Foto(album)


Archieven met foto's zijn statisch en vaak groot in omvang. Ze herbergen echter prachtige en waardevolle collecties waarvan het van belang is dat ze gedigitaliseerd en geconserveerd worden voor de toekomst.

 

Door uw foto collectie te laten digitaliseren blijft de kwaliteit van de afbeelding voor altijd behouden, wordt beschrijven een stuk makkelijker en publiceren/delen (als dit voor uw organisatie relevant is) eenvoudig.

 

Fotoalbums zijn altijd uniek en er is maar één exemplaar van. Wij hebben geïnvesteerd in een scan oplossing die het mogelijk maakt om dergelijke fantastische tijddocumenten te digitaliseren. Naast dat wij gecropte pagina's kunnen leveren (eventueel voor een reproductie van het album) kunnen wij ook de individuele foto's van iedere pagina als separate bestanden opslaan.

 

Naast het scannen kunnen wij diverse extra diensten leveren zoals rode ogen correctie, stof reductie, kleur correctie, restoratie, etc.

 

Wat kunnen wij voor u digitaliseren?

Uw foto en fotoalbum collectie wordt alleen middels professionele scanners van bijvoorbeeld Kodak, I2S, Image Access BookEye en Epson gedigitaliseerd.

 

De volgende soorten kunnen wij o.a. voor u digitaliseren:

  • Afgedrukte foto's
  • Ansichtkaarten
  • Prenten
  • Traditionele fotoalbums

Dubbelzijdig scannen is uiteraard mogelijk. Croppen en kleurcorrectie behoren tot uiteraard tot ons standaard dienstenpakket.

 

Wilt u graag eens geïnformeerd worden over de mogelijkheden en prijzen? Neemt u dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op!