over ons


VDH-media is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het digitaliseren van archieven. In de jaren 90 begonnen met het digitaliseren van video collecties voor omroepen, producenten en media bedrijven en sinds het begin van deze eeuw, mede door het aantrekken van medewerkers op specifieke vakgebieden en het aanschaffen van professionele apparatuur, ook in staat om archieven op het gebied van o.a. film, audio, dia, foto, negatief, fotoboek, document en microfilm te digitaliseren.

 

Van 1993 tot en met 2014 gevestigd geweest in Hilversum (de media hoofdstad van Nederland) en sinds 1 januari 2015 verhuisd naar Nieuwegein. Hier hebben wij een prachtige productie faciliteit kunnen inrichten waar oude en nieuwe media in combinatie met oude en nieuwe apparatuur prominent aanwezig zijn.

 

Uw eerste contactpersonen zijn:

  • Edgar Eggen (Directeur/Eigenaar en verantwoordelijk voor sales): edgar@vdh-media.com
  • Judith Eggen (Financiële administratie): judith@vdh-media.com

We hebben een passie voor digitaliseren, vanuit onze liefde voor zowel oude als nieuwe media en omdat we hiermee een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het behoud van cultureel erfgoed, (bedrijfs)historie en dierbare herinneringen. Een bijdrage die er toe doet!

 

Ook als particulier kunt u dus bij ons terecht voor het digitaliseren, organiseren, bewaren en delen van waardevolle momenten uit uw leven. Neem via het formulier contact met ons op of bezoek één van onze andere websites voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen:

Een 10-tal medewerkers van VDH-media staat 5 dagen in de week voor u klaar om u te begeleiden in alle mogelijke projecten, van eenvoudig tot zeer complex, van klein tot groot.

 

Wij hopen u binnenkort aan de balie in Nieuwegein, aan de telefoon of via de mail te mogen begroeten!